5G måste diskuteras!

Har läst på telefon jättarnas hemsidor att installationen av 5G ska börja runt 2019-2020.

Vad jag förstår så är fördelen en snabb överförng av stor mängd data.

Det negativa är att 5G inte kan färdas lika långt som 4G och det medför att fler "5G torn" behövs sättas upp. Det som kommer ske är att strålningen från dessa torn kommer att påverka allt liv. Det kommer att steralisera och ge upphov till cancer.

Efter rund ringning så finns i dagsläget inget försäkringsbolag som vill ge en försäkring som täcker skada orsakad av det mobila nätverket.

4G har samma frekvens som vatten molekyler. 5G samma frekvens som luft molekyler. När dessa frekvenser börjar påverkar levande varelsers biologi sker tragiska utkomster.

Vad tycker ni?
stefan bunpuckdee Rapportera olämpligt innehåll