Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

5G måste diskuteras!

Har läst på telefon jättarnas hemsidor att installationen av 5G ska börja runt 2019-2020.

Vad jag förstår så är fördelen en snabb överförng av stor mängd data.

Det negativa är att 5G inte kan färdas lika långt som 4G och det medför att fler "5G torn" behövs sättas upp. Det som kommer ske är att strålningen från dessa torn kommer att påverka allt liv. Det kommer att steralisera och ge upphov till cancer.

Efter rund ringning så finns i dagsläget inget försäkringsbolag som vill ge en försäkring som täcker skada orsakad av det mobila nätverket.

4G har samma frekvens som vatten molekyler. 5G samma frekvens som luft molekyler. När dessa frekvenser börjar påverkar levande varelsers biologi sker tragiska utkomster.

Vad tycker ni?
stefan bunpuckdee Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Det här är inte en av de frågor vi jobbar med. Så vi får hänvisa dig vidare till Strålsäkerhetsmyndigheten: https://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/

  Vänliga hälsningar
  Åsa
 • Jag är medlem i NF sen ca 2-3 år tillbaka. Ni är en stark lobby organisation för många goda frågor i sverige och internationellt.

   Om ni inte jobbar med denna fråga så är jag orolig. När kärnkraften presenterades var det många som var engagerade nu när 5g ska lanseras så är det helt tyst.

  Människor och djur är elektriska varelser och vi kommer att bli påverkade av 5g.

   tveksam till om en myndighet lyssnar på mig eller en lobby verksamhet som presenterar "evidens" för att 5g är ofarlig. (För att dra liknelsen på 50-talet då surgeon general i usa rekomenderade camel,cigaretter...-en typ av evidens som var falsk)

  Detta är dock ett forum? Kanske någon annan medlem är intresserad av att diskutera 5g?

  Väl mött

  Mvh

  Stefan
  Stefan bunpuckdee
 • Hej igen!

  Fint att du är medlem!
  Det här är inte riktigt ett forum. Men vi har ju Naturkontakt där vi alla kan diskutera viktiga frågor med varandra: https://naturkontakt.naturskyddsforeningen.se/
  Väck gärna frågan där! Sedan har vi ju årsstämman, där alla medlemmar kan vara med och påverka hur föreningen ska jobba framöver.

  Hälsningar
  Åsa
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.