Ang Autogiro

Hej, jag är medlem hos er idag och vill teckna autogiro. Det står att man ska kunna göra detta via er hemsida men jag hittar inte var man i så fall kan göra detta. Förhoppningsvis kan ni hjälpa mig.
/ Richard
Richard Nilsson Rapportera olämpligt innehåll

• Hej Richard,
    tack för ditt meddelande!

För att registrera autogiro via vår hemsida, vänligen följ denna länk:

Återkom om du har några frågor så hjälper vi dig gärna. (medlem@naturskyddsforeningen.se)
    Ha en fin dag! 😀

Handläggare Medlems- och Givarservice
  • Hej.
    Om man använder länken ovan får jag veta hur man blir medlem. Jag hittar ingen information om hur man ändrar till autogiro från att tidigare betalat via pappersfaktura. Är det jag som har missat något?
    Mvh Berndt
    Berndt Johansson
  • Hej igen Berndt!
    Just nu har vi endast den sidan för signering av autogiro. Det ska fungera trots att man redan är medlem och inget dubbelt medlemskap kommer att läggas upp. 😀
    Om du hellre vill kan du anmäla ett autogiro via din internetbank till naturskyddsföreningen, uppge ditt person/medlemsnummer så kan det ordnas via den vägen. Eller också skickar vi gärna ut en talong till dig om du återkommer till oss på medlem@naturskyddsforeningen.se med din adress.

Ha en fin dag!
    Handläggare Medlems- och Givarservice