Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bilbränder

Hej!
Antalet bilbränder har ökat markant under den senaste tiden! Detta har mycket stor negativ miljöpåverkan! Hur skall vi få stopp på detta?
Jobbar naturskyddsföreningen på något sätt med den frågan?
Jag tycker det vore bra ifall naturskyddsföreningen går ut i pressen och fördömmer dessa bränningar ur ett miljöperspektiv! Detta kanske kan få några av dessa "pyromaner" att tänka till?

Anders Karlsson

Anders Karlsson Rapportera olämpligt innehåll