Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Faror med 5G

Hej,

Hur ser ni på eventuella faror med 5G-tekniken för hälsa och miljö?

Se https://www.5gspaceappeal.org/

Jag läste i ett annat inlägg att ni avfärdar det utan att reflektera, men konsekvenserna för miljön är potentiellt katastrofala, till och med värre än klimatförändringarna, så ni bör i alla fall undersöka det.
Bekymrad Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Det här är inte en av de frågor vi jobbar med, så vi kan tyvärr inte ge ett utförligt svar. Har du konkreta frågor kan du vända dig till Strålsäkerhetsmyndigheten: https://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/

  Ledsen att inte kunna vara mer behjälplig!

  Vänliga hälsningar
  Åsa
 • Anledningen till att ni finns är ju för att myndigheter inte gör ett tillräckligt bra jobb. Jag är säker på att alla frågor som ni jobbar med hanteras av någon myndighet. Jag föreslår att ni funderar ut ett smartare svar på den frågan. Eller menar ni verkligen att jag kan förlita mig på att alla myndigheter gör sitt jobb och att jag ska spara mina pengar?
  Bekymrad
 • Hej igen,

  Det är vår årsstämma som tar beslut om vilka frågor vi ska prioritera. Vi kan inte jobba med allt och det här är inte en av de frågor vi arbetar med.
  Här kan du se vilka områden vi prioriterar: https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor

  Vänliga hälsningar
  Åsa
 • Denna fråga måste väl prioriteras högst. Låter oroväckande att ni inte ens har en aning om detta experiment.
  Rune
 • Jag håller med "Bekymrad" och Rune.
  Det är jättedåligt att ni inte tar tag i denna frågan. Den kommer sannolikt att ha betydligt större påverkan på vår miljö- och framförallt djur- och människoliv i framtiden än de flesta ämnen ni tar upp.

  oskar
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.