Till senaste kommentaren

Forskning om negativ påverkan fåglar insekter-5G

Hej just nu pågår en massiv reklam och propagandakampanj i media för 5G. Är det inte en skyldighet för en naturskyddsförening att sätta sig in i vad 5G är och vilken forskning el brist på forskning som finns angående påverkan på natur ex fåglar och insekter den här mångfalden av små mobilmaster med högre elektromagnetisk frekvens som ska upp överallt kan ha. Ni behöver sätta er in i detta och kräva att mer forskning görs huruvida det är skadligt för natur och människor innan det släpps lös, det är bråttom. Ni har ett ansvar som naturskyddsförening att sätta er in i den här frågan, för det kommer påverka hela landet och klotet massivt. 4G använder upp till 6mhz medan 5G kommer använda 6 -100mhz, och behöva sätta upp massor av små mobilmaster överallt.