Gåvobevis

Har naturskyddsföreningen planer på att införa möjligheten att skänka en gåva, och sen kunna skriva ut ett gåvobevis som present till någon?

• Hej Per,
    Tack för att du hör av dig. Vi har till exempel hyllningsgåvor som du kan få som PDF eller välja att de ska skrivas ut av oss och skickas. De finner du här:

Sedan håller vi just nu på och skapar upp årets julkampanj där du kommer kunna ge en julgåva till något av våra fem arbetsområden och samtidigt få ett fint tryck julgåvokort i brevlådan att ge bort på julafton.

Allt gott!
    /Daniel Holking
    Daniel Digital insamlingskommunikatör
  • Hej jag har köpt två gåvor för Bin och ett för havet. Jag har fått gåvobevis som pdf men vill dubbelkolla om ni skickar via post? Jag frågar så jag inte printar i onödan om ni ändå skickar ut per post.

Emma
  • Hej!
    Julgåvobreven, måste de skickas eller om jag bockar ur det kan jag printa själv?
    Jessica Johansson
  • Hejsan,
    Om du bockar ur det ska du bara få det digitala gåvobeviset och inget skickas. Efter den 20 dec kl 13:00 kan bara digitala bevis beställas så passa på om du vill ha de fysiska korten :-)

Allt gott!
    /Daniel
    Daniel Digital insamlingskommunikatör
  • Jag vill ge bort ett medlemskap i julklapp men ser inte i beställningsrutinen var jag anger mottagarens namn och adress, bara min egen
    Gunilla Lilie Bauer
  • Hej Gunilla,
    På grund av Personuppgiftslagen (PUL) kan vi inte ta in mottagrens namn och adress vid beställningen. Istället får du ett fint gåvokort med en talong som mottagaren kan fylla i och skicka in. Eftersom medlemskap är valfritt har personen alltså möjlighet att även avstå från medlemskap och då konverteras beloppet till en gåva istället.

Varma hälsningar,
    /Daniel