Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Grown Alchemist - OKEJ?

Hej!
Jag har precis börjat med en ny hudvårdsserie som heter Grown Alchemist. Den är ekologisk osv, men är den fri från alla gifter, plast och dylikt? Har letat hur länge som helst efter en bra hudvårdsserie och blev tipsad om denna. Själv är jag så dålig på att tyda innehållsförteckningen. Läste precis vad ni skrev angående att ekomärkning på hudvårdsprodukter inte är att förlita sig på så jag blev fundersam.

Skulle verkligen uppskatta svar för att veta om jag kan fortsätta med denna eller inte. Har verkligen tänkt satsa på denna serie och köra på den i många herrans år framöver.

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Mimmi!

  Det är tyvärr omöjligt att svara på. Vi har inte tillgång till deras innehållsförteckningar, och även då kan man inte veta i vilka halter vissa ämnen finns. Miljömärkningarna gör ett rigoröst jobb med att utreda exakt vad som finns i produkten, och i förpackningen, innan de sätter sin stämpel på den.

  Om du vill undersöka själv kan du kolla upp vilka eventuella märkningar som finns på Grown Alchemists produkter och se ifall de är tillräckligt seriösa för dig.

  Här är märkningarna vi rekommenderar: http://www.naturskyddsforeningen.se/basta-markn...

  MVH

  Jakob Kommunikatör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.