Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur mycket träd går åt när man producerar pappershanddukar?

Här på mitt arbete har vi tänkt att sätta upp anslag vid pappershandukarna om hur många handukar ett normalträd ger samt vår förbrukning av pappershandukar idag. Vår pappershandduksförbrukning kan jag få fram men den info jag önskar få från Naturskyddsföreningen är den korrekta förbrukningen av träd med angiven tjocklek, för ett visst antal pappershanddukar.

Robert Åkerman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Tack för din fråga och intresse för miljön! Dessvärre har vi ingen möjlighet att ta fram underlag för så specifika uppgifter som antal pappershanddukar per träd. Det jag kan hjälpa dig med är ett ungefärligt mått för åtgång av träd när det gäller kontorspapper av normal kvalitet, observera att det alltså är ungefärliga uppgifter.

  Dessa hittar du på vår webb:

  Om reklam samt

  Beräkningsunderlag

  Mona Wallin
 • Hej Mona,

  Jag söker efter beräkningen om hur mycket papper som går åt till ett träd och jag kan dessvärre inte finna den. Har ni flyttat dokumentet till en annan plats?

  Vänligen Mattias Berggren

  Mattias Berggren
 • Hej Mattias!
  Ja, vi har byggt om hela webbplatsen, så den här typen av frågor får vi nog dessvärre (eller ja - den nya webbplatsen kommer bli så bra så det är egentligen ett kärt problem) vänja oss vid.

  Jag har nu uppdaterat länkarna så att de går till samma artiklar, fortfarande på gamla webbplatsen eftersom mycket material inte har flyttats över än.

  Hoppas du hittar det du finner nu.

  Mona Wallin
 • Tack Mona för uppdateringen av länkarna!
  Det ska bli en spännande läsning.

  Vänligen Mattias Berggren

  Mattias Berggren
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.