Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan man kolla vem som köper Bra Miljöval ?

Min bostadsrättsförening köper el från Vattenfall. Och har nu även, mycket framsynt installerat laddare för elbilar. Toppen av föreningen och ...Vattenfall KAN leverera Bra Miljöval men levererar väl även kärnkraftsel? Finns det någon förteckning på kunder till Bra Miljöval-el? Alltså finns något sätt kolla, att objektivt försäkra sig om, att det är Bra Miljöval som är tecknat för leverans till min bostadsrättsförening?

Lars Åke Lidström Rapportera olämpligt innehåll