Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Klimathjälpen Sverige?

Jag skulle vilja veta vad ni anser om Klimathjälpen Sverige? En säljare/representant ringde på min dörr i går och pratade om klimatet och klimatkompensation. Man kan alltså köpa sig klimatkompensation. Jag tyckte att det lät bra, eftersom allt vi kan göra för miljön är bra men sedan efteråt började jag fundera. Gör de ngt bra, eller är det lurendrejeri där de mesta pengarna går i egen  ficka? Tänkte att ni kanske vet?
Ann-Sofie Aspling Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ja det skulle jag också väldigt gärna vilja veta.
  Viktor
 • Det önskar jag också gärna veta! Står i valet och kvalet att stödja dem men vill gärna veta mer vad deras insatser verkligen gör för nytta.
  Malin Hols
 • Jag såg idag av en slump att de delar adress med ett företag jag känner till sedan tidigare (Regnet resp Readyforchange). Kontaktinformationen till de här företagen är inte mycket att hänga i granen, och det tycker jag är ett klart frågetecken.
  Av den anledningen skulle jag välja ett annat alternativ för att klimatkompensera e dyl.
  Hans Andersson
 • Recnet, inte Regnet.
  Hans Andersson
 • Har också haft besök. Mycket påstridig säljare som började med att fråga om han fick göra enkät,  fortsatte sen prata el och ville slutligen sälja ett certifikat för nästan 2000 SEK.  På frågan om vad Klimathjälpen var för något fick jag svävande att det var en organisation som arbetade med att upplysa människor om miljöval osv.
  Det är ett AB bildat 2019 med en exklusiv adress i Göteborg. Klimathjälpen mottog 2017 1, 2 Msek i statligt stöd för en studie om hur man kan påverka människor att göra bättre klkmatval.
  Alla varningsklockor ringer för mig, att köpa ett certifikat  av detta företag är inte ett sätt att verka för en bättre miljö.  Bluff.
  Henrik
 • Det är risk att Klimathjälpen är ett blufföretag. Finns inget sätt att kolla var pengarna går, de säljer enbart genom dörrknackning, de har inte 90-konto, saknas kontaktuppgifter, orgnr på hemsidan osv.
  Alex

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.