klimatkompensera för flyg

Jag har syndat och gjort en flygresa och vill nu klimatkompensera med 1000 kr.
Funderar över att göra det genom en gåva till Naturskyddsföreningen eftersom det känns konkret med ev. "impact" i bl.a. min närmiljö (Sverige) samt det politiska...
Kan kännas dumt att fråga på det sättet (eftersom Naturskyddsföreningen säkerligen är ett bra om inte det bästa alternativet) men ville ändå fråga om det finns andra sätt/organisationer som ni kan rekommendera för klimatkompensation?  (En organisation som på mest effektiva sättet bidrar till minskning av koldioxidutsläppen.  Eller/och en organistion som bidrar till att bevara naturområden/skog samt dess artrikedom)

Bästa hälsningar, Michael
Michael Reinhart Rapportera olämpligt innehåll