Kommunala naturreservat

Det införs kommunala naturreservat som bla innebär omfattande avverkning av gran och lärkträd. För fritids- och djurliv får detta mycket negativa konsekvenser minst 50 år framåt.....Innan önskade lövträd etablerat sig och bildat skog. Naturskyddsföreningen är mycket kritisk till alltför mycket avverkning som görs i skogsbolagens vinstsyfte, en kritik som ju inte alls hörs vad gäller den kommunala avverkningen av skog som ju ofta är lättillgängligt strövområde för kommunivånare och andra besökare. Vi är många som har stor glädje av skogen och dess djurliv. Inte minst i södra Skåne....Men här är det många kommuner som nu avverkar skog inom ramen för "naturskyddsområden" vilket knappast skänker "skogsglädje" för oss nu levande! Vad är Naturskyddsföreningens hållning i denna fråga?