Manus till de som ringer hem till oss medlemmar

Hej,
oj. Idag (ikväll) blev jag kontaktad av en person som säger sig ringa från NSF (08-403 00 539). Samtalet var så likt i sitt upplägg som vilket Mobilabo-försäljnings-samtal. Inleder med att syftet är att undvika skicka ut medlemsfaktura via papper och vips har det övergått till att vilja lägga upp månadsdonationer på förslagsvis 200-300 kr i månaden. Bara ett sms/mail bort! Jag ska fylla i alla uppgifter som behövs på formuläret jag får och signera med Bank-id. Men jag får inte själv skriva in månadsbeloppet, utan det ska hon skriva in före hon skickar ut länken. Hon säger sig inte ha någon uppgift om hur mycket jag betalat senast för mitt medlemskap. NI MÅSTE BYTA MANUS TILL DE SOM RINGER ELLER STYRA UPP HUR DE UTTRYCKER SIG. Jag tappar verkligen sugen på att stödja denna förening. När ni låter de ringa, som uttrycker sig som drillade telefonsälj-bluffare, som tveklöst går på provision. Jag ställde rak fråga om hon ringer för NSF eller om hon är anlitad. Hon sa att hon jobbar på NSF. Hoppas verkligen att det är timanställd på någon intern telemarketingavdelning. Se över vem som leder den avdelningen också och vilka incitament och nyckeltal som de följs upp med. Detta förfarande rimmar mycket illa med de värderingar som NSF driver utåt.
Jennie Johansson Rapportera olämpligt innehåll