Medlemskap ? + Räv i Nybro

Jag söker efter information om lokalavdelningen i Mark men finner EN HELT DÖD förening. En hemsida som inte uppdaterats på jag vet inte HUR länge men länge.
VARFÖR skall jag vara medlem i en död förening?
Vilket ansvar har den riksföreningen?
Varför skall man skjuta en helt frisk RÄV som uppehåller sig 3 km från jag tror att det var Nybro centrum.
3 kilometer !!! Vad är detta för vansinne???
HÄR och NU borde en livaktig förening träda in och försvara räven.
Kenneth Thulin Rapportera olämpligt innehåll