Miljövänlig, trädodlande sökmotor!

Hej, naturskyddsföreningen!
Jag läste precis om en sökmotor som heter Ecosia! Vad den gör är att skänka 80% av inkomsterna från reklam och liknande till organisationer som planterar träd i afrika! Jag vill bara passa på att nämna att jag personligen INTE har med Ecosia att göra så jag pushar varken en agenda eller kan svara på frågor om det, men den är gratis att använda och man kan läsa om organisationerna den stödjer! jag läste om det och tyckte att det var en sån superbra idé och den fungerar helt okej som sökmotor, så jag tänkte att jag kunde tipsa er om den! Eftersom jag tänker att en del sökningar på internet görs när man är involverad i naturskyddsföreningen så tordes det ju bli en del extra stöd till Ecosia om några väljer att prova den istället för exempelvis google? Det kostar ju ingenting att använda och det krävs inte ens klick på reklamen för att man ska stötta naturen!

Flugan Rapportera olämpligt innehåll