Till senaste kommentaren

Naturskyddsföreningens inställning till liberal kärnkraftspolitik

Hej! I er valgranskning ger ni Liberalerna högt betyg. Instämmer ni i partiets syn på kärnkraften? Man skriver att "FN:s klimatpanel lyfter fram kärnkraften för att minska världens utsläpp och då ska Sverige inte gå i motsatt riktning. Vi måste behålla vår kärnkraft och även välkomna att den utvecklas. Beslutet om 100 procent förnybart elsystem till år 2040 ska rivas upp och ersättas med ett mål om 100 procent fossilfritt med en mix av vattenkraft, kärnkraft och förnybart". Tacksam för era synpunkter i denna fråga.
Åsa Kramér Rapportera olämpligt innehåll