Till senaste kommentaren

Recirkulerande förpackningar, starta eget

Hej!

Jag tillverkar egna hudvårdsprodukter och undersöker nu hur jag ska kunna sälja dessa på ett miljövänligt sätt. Jag funderar på att använda mig av glasburkar och att jag via något form av system kommer att få tillbaka burkarna när de använts klart. Kanske via någon uppgörelse att köparen betalar extra första gången och därmed köper burken och får nästa omgång billigare förutsatt att burken lämnas tillbaka. Det är det här systemet som jag skulle vilja bolla med någon och undrar om ni kan tipsa om någon läsning?