Rovdjur i Sverige

Jag är medlem i SNF sedan flera år. Jag är bekymrad över bortskjutna, tomma vargrevir, licensjakten som sådan - och på de grunder detta beslut tas, hur LST på oklara - och till synes lättvindiga grunder tar beslut om skyddsjakt och hur tjuvjakten verkar vara helt riskfri att nyttja då man tex i Värmland inte har någon polis som arbetar med frågan. Min undran är vad ni gör för att påverka detta. Om ni inte avser arbeta med den här frågan så tror jag inte att jag vill vara medlem längre.