Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tillstånd att publicera på hemsida??

Hej!
I årsboken 1988 Bondens landskap finns en artikel s 40-51 som heter "Bonde i Sverige 1988". Den handlar om bondgården Ängen på Härön. Vi håller på att dokumentera om öns historia och skulle vilja lägga upp den artikeln som ett dokument. Kan vi få tillstånd till det?
Se http://www.haronshistoria.se/hus-utan-for-kartan/ för att förstå vilket syfte vi har med publiceringen. Självklart kommer vi att ange källan och vem som är fotograf.

Tacksam för svar till vår epost
Mvh Christer och Laila Mattiasson, Härön, Tjörns kommun
Laila Mattiasson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Laila, vad roligt att ni vill använda vårt gamla material! Jag hittar inte årsboken själv tyvärr, kan ni ta en titt och återkomma med namnet på den som skrivit artikeln? Då kan jag se efter om tillstånd.

  MVH


  Jakob Kommunikatör
 • Hej igen Jacob! Själva bokens titel är Bondens landskap och artikel heter Bonde i Sverige. Det uppges inte författare för enskild artikel, men hela boken står Stefan Edman ( text) och Tore Hagman (foto) för. Ska jag själv kontakta Stefan, som varit mycket på Härön? 
  Laila Mattiasson
 • Hej Laila, tack för kollen! För oss går det jättebra att publicera den texten, men hör med Stefan om han vill ge tillåtelse.

  Hans kontaktuppgifter finns här.

  MVH
  Jakob Kommunikatör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.