Till senaste kommentaren

Varför skickar ni post överhuvud taget?

Jag får väldigt lite post numera, beroende på att allt i princip går att skicka via epost eller e-brevlåda (Kivra etc.). Varför envisas Naturskyddsförening med att skicka medlemstidningar och reklam i fysisk form? Känns ganska ironiskt med tanke på föreningens syfte.

• Hej Joakim,
    Vi har väldigt många medlemmar som bland annat uppskattar vår tidning och sätter du det till exempel i relation till att få DN varje dag är fem nummer av en viktig tidning och miljön kanske befogat att ta emot. Vi överväger varje gång när vi ska skicka saker via posten huruvida det kan göras bättre via till exempel e-post men problemet är då att vi inte når ut alls särskilt bra. Vi jobbar just nu på att inhämta fler e-postadresser för att kommunicera ännu mer digitalt men just när det gäller vår tidning (den går att få digitalt den med) så är det som sagt många som uppskattar den fysiska tidningen. De kan då dessutom ge den vidare till en vän eller lämna hos tandläkaren så når den ännu fler.

Du får hemskt gärna höra av dig på medlem@naturskyddsforeningen.se om du vill att de ska sätta en spärr på fysiska utskick så ordnar vi detta.

Allt gott!
    /Daniel